Sorteer op
 • Steve Wolls® boxershort print Día de los Muertos
  Steve Wolls® boxershort print Día de los Muertos

  Hippe boxershort van Steve Wolls® hebben een aansluitende pasvorm en een brede elastieke band. Door het hoge katoenpercentage zijn de boxers van Steve Wolls® anti transpirerend. Het kleine beetje elastaan erin zorgt ervoor dat…

  € 9,99
 • Steve Wolls® boxershort print Londen
  Steve Wolls® boxershort print Londen

  Hippe boxershort van Steve Wolls® hebben een aansluitende pasvorm en een brede elastieke band. Door het hoge katoenpercentage zijn de boxers van Steve Wolls® anti transpirerend. Het kleine beetje elastaan erin zorgt ervoor dat…

  € 9,99

verzendkosten

Een bestelling binnen Nederland wordt met een totaal orderbedrag vanaf 25,- gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval zelf de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan 25,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van 3,49.

Voor België ligt de grens op een orderbedrag van 50,-. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan 50,- rekenen we voor België een bijdrage in de verzendkosten van 7,00.

Nog even op een rijtje:

Voor Nederland geldt:
 gratis verzending bij bestellingen van 25,- of meer
 bij bestellingen onder de 25,- een bijdrage in de verzendkosten van 3,49

Voor België geldt:
 gratis verzending bij bestellingen van 50,- of meer
 bij bestellingen onder de 50,- een bijdrage in de verzendkosten van €7,-

De verzendkosten betaat uit setupkosten, verzendkosten, verpakking, kosten postbedrijf etc.

levertermijn

Alle bestellingen die je op zondag t/m vrijdag voor 17:00 uur plaatst en betaalt, heb je in Nederland de volgende dag in huis. Bestellingen na 17:00 worden de volgende dag verwerkt. Zo hoef je dus nooit lang op je producten te wachten!

Voor schoenen geld een verzending van 1 à 2 dagen werkdagen.

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL verstuurt helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

 

© 2016 - 2022 ondergoedenzo | sitemap | rss